Maak eindelijk tijd vrij
voor projecten en opdrachten
waar jouw hart sneller van klopt.

Tijd is een waardevol bezit

Marketing, de website onderhouden en online ‘aanwezig’ zijn… Je doet het wel, maar je wordt er niet echt blij van. Daarnaast ligt dat toffe idee al een jaar op jouw bureau, omdat je maar geen tijd kunt vinden om er een start mee te maken.

En daar kom ik om de hoek kijken. Van (online) marketing en projecten word ik namelijk wel enorm gelukkig. De vormgeving van een e-book, het onderhouden van de website of het opstellen van een mailing; zolang het met online marketing te maken heeft, ben je bij mij aan het juiste adres!

De mogelijkheden

Mix ’n match jouw ideale pakket samen met onderstaande mogelijkheden. Het is aan jou om te bedenken welke taken je precies wilt uitbesteden. Kies vervolgens het pakket of een strippenkaart dat bij jouw budget past.

Community building

Online adverteren

Content & vormgeving

Websitebeheer & projectmanagement

De pakketten

Vanaf €880 per maand exclusief btw

Ideaal voor lange samenwerkingen

Met een pakket ben je verzekerd van een vast aantal uren ondersteuning per maand. Dit betekent dat jouw uitbesteedde taken altijd doorlopen en dat er ook grotere projecten mogelijk zijn. Daarnaast hebben we wekelijks contact om de to do’s te bespreken. Zo leren we optimaal met elkaar samen werken en weet ik als geen ander wat jij in gedachte hebt.

VA-Pakket 1

€1.595 exclusief btw p.m.

VA-Pakket 2

€1.295 exclusief btw p.m.

VA-Pakket 3

€880 exclusief btw p.m.

De strippenkaarten

Vanaf €285 exclusief btw

Op zoek naar flexibiliteit?

Je hebt in jouw business te maken met seizoenen. Het ene moment heb je het erg druk en het andere moment heb je voldoende tijd om projecten zelf op te pakken. Met andere woorden; je bent op zoek naar een virtual assistant die helpt tijdens de drukke momenten zonder ergens aan vast te zitten.

Tip: de strippenkaart is ook ideaal als je even onbezorgd op vakantie wilt gaan, maar wel wilt dat jouw marketing doorloopt.

Strippenkaart 1

€1.020 exclusief btw

Strippenkaart 2

€550 exclusief btw

Strippenkaart 3

€285 exclusief btw

Fijne woorden van opdrachtgevers
Christa - Eigenaar van B&B Het Wellnest
Lees verder
"Ik vind de samenwerking helemaal geweldig. Je bent pro-actief en houdt me scherp. Je reageert snel als ik je een mail stuur en voert de wijzigingen snel en accuraat uit."
Merijn - Directeur van Sunshower
Lees verder
" De samenwerking met jou heb ik altijd als zeer professioneel en prettig ervaren."
Previous
Next