Mijn favoriete tools

Tools & Musthaves

Benieuwd of ik ook werk met jouw online tools? Bekijk de lijst hieronder. Werk jij met een andere tool? Geen probleem! Ik leer graag met nieuwe tools werken.

Elementor PRO, Woocommerce & WordPress

Alle nieuwe websites van klanten worden gebouwd met de visual builder Elementor Pro in WordPress. Daarnaast is Woocommerce de perfecte koppeling voor een kleine webshop. Na livegang kun je makkelijk pagina’s aanpassen, blogposts toevoegen en aan je eigen website blijven werken zonder technische kennis. 

Heb je liever ondersteuning bij de onderhoud van jouw website? Dan kan dat ook met een van de VA-pakketten

Mailblue & Active campaign

Zowel met de Nederlandse als Amerikaanse versie kun je op het gebied van e-mailmarketing helemaal los. Je kunt nieuwe leads (potentiële klanten) werven, maar ook standaard communicatie automatiseren. Een must-have voor iedere online ondernemer die de business wilt laten groeien.

Google Ads

Heb je een (klein) marketingbudget beschikbaar? Dan is Google Ads misschien wel interessant voor jou. Het inrichten en bijhouden kost alleen tijd en daar kan ik je bij helpen. Met veel ervaring en een certificaat op zak kan ik je goed informeren over de mogelijkheden en het werk uit handen nemen.

Instagram, Facebook, Linkedin & Pinterest

Allemaal social media kanalen waar je als ondernemer jouw ideale klant kunt vinden. Ze worden zelden tegelijkertijd ingezet, want het is belangrijk om te focussen op de plek waar jouw doelgroep zich bevindt.

Naast de onbetaalde berichten op social media zet ik ook graag advertenties in. Zo kun je een nieuwe doelgroep bereiken of remarketing inzetten.

Daarnaast werk ik regelmatig met: