PuurDichtbij

Eten van de boer uit je buurt! Bij dit concept waren we betrokken bij de lancering aan het begin van de Corona-periode. Een dienst waarbij de lokale boer en het huishouden dicht bij elkaar worden gebracht.

De uitdaging

Iedere lancering is al een uitdaging op zicht, dus laat staan tijdens de lock-down van de Corona pandemie. De vraag luidde dan ook: zorg dat mensen uit de regio bekend raken met het concept en dat ze natuurlijk ook gaan bestellen! Met zo’n mooi concept kan het eigenlijk al niet anders dan dat het een succes wordt, dus we gingen vol vertrouwen aan de slag.

1. Creëren van naamsbekendheid in de regio
2. Verhogen van het aantal bestellingen

Onze oplossing

Nieuwe website

Zonder website geen bestellingen. We namen het projectmanagement rondom de nieuwe website in handen. Je kunt hierbij denken aan het testen van de functionaliteiten, zorgen dat alle metagegevens zijn ingevuld en dat de pagina’s gevuld waren met alle producten.

Contentcreatie

Natuurlijk wilden we mooie content voor op de socials en dan het liefst video! We pakten zelf onze camera en reden een rondje mee met Pieter om bestellingen af te leveren. Daarnaast gingen we langs de boer en het inpakcentrum om alles mooi in beeld te brengen.

Online advertenties

Van display advertenties tot social media advertenties. Alles werd uit de kast gehaald om de eerste bestellingen binnen te krijgen. En dat lukte! 

Case PuurDichtbij

De resultaten

Gelukkig is onze inzet niet zonder resultaat! Bekijk hieronder de resultaten waar we trots op zijn.

Meer dan 100 volgers binnen een maand

De toffe behind-the-scenes en video’s gingen viral met veel lokale volgers al gevolg.

Van losse producten naar pakketten

Aan de hand van het zoekwoordenonderzoek ontdekten we dan mensen op zoek waren naar biologische BBQ-pakketten. Een kans die we met beide handen aangrepen.

Meer dan 20 bestellingen per week in de eerste maand

Dat is natuurlijk ontzettend knap voor een service die net is gelanceerd! Ondertussen liggen de aantallen al veel hoger.

Laat je inspireren door onze blogs

Ga eerst zelf aan de slag met de basis aan de hand van onze blogs en kennisartikelen.

Zijn jullie er klaar voor om te groeien?

Dat snappen we! Vertel ons jullie uitdaging tijdens een kennismaking en we maken graag een voorstel op maat.