Contact Daniella Weber

Over Daniëlla Weber

Hoi! Ik ben Daniella, een enthousiaste online marketing expert met een flinke dosis creativiteit. Mijn passie ligt in het helpen van bedrijven om online succes te behalen. Daarom heb ik me gespecialiseerd op verschillende gebieden, waaronder SEO, SEA, social media advertenties, fotografie, contentcreatie, emailmarketing en conversie optimalisatie. Een heel breed scala dus, zodat ik echt waarde kan toevoegen.

Opleidingen
Met mijn masters International Marketing en International Business Management, heb ik een stevige basis gelegd. Maar ik blijf altijd op zoek naar nieuwe kansen om mijn vaardigheden aan te scherpen. Een van mijn recente mijlpalen was het behalen van het Google Analytics 4 certificaat, waardoor ik nog beter in staat ben om waardevolle inzichten te genereren met deze nieuwe methode.

Werkervaring
Ik heb het voorrecht gehad om zowel met MKB-bedrijven als met grote corporates te werken, en deze diversiteit heeft me geholpen om een breed perspectief te ontwikkelen. Wat mij onderscheidt, is mijn nieuwsgierige aard. Ik duik vol enthousiasme in elke organisatie waar ik voor werk, om zo snel mogelijk de ins en outs te leren kennen. Zo kan ik op maat gemaakte strategieën creëren die echt aansluiten bij de behoeften van mijn opdrachtgevers.

Mijn hobbies
Wist je trouwens dat ik het heerlijk vind om unieke momenten te vangen door de lens van mijn camera? Als ik niet achter mijn camera sta, vind je me waarschijnlijk op de yogamat, waar ik mijn energie en balans vind. Daarnaast verdiep ik me graag in Ayurveda en een gezonde levensstijl, omdat ik geloof dat welzijn en succes hand in hand gaan.

Ik ben super enthousiast om samen met jou te werken en te ontdekken hoe ik jouw bedrijf kan laten stralen in de online wereld. Laten we een gratis consult inplannen en bespreken hoe we jouw online marketingstrategie naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Ik kijk er naar uit om van je te horen en je te helpen je doelen te bereiken!

Werk waar ik trots op ben

Benieuwd geworden naar mijn werk en wat ik voor mijn opdrachtgevers gedaan heb? 

Castanovum

‘Casta’ – Creatieve omvorming van het woord customer
‘Novum’ – Het Latijnse woord voor vernieuwing en daarmee ook innovatie

Over CastaNovum

CastaNovum is een design- en marketingstudio in Amersfoort met opdrachtgevers door heel Nederland! Mijn eerste prioriteit is om je te voorzien van hulp bij converterende online marketingactiviteiten én een geweldige ervaring bij het ontwerpen van een nieuwe website.

Om dit te bereiken, neem ik maar een beperkt aantal klanten aan per keer. Hierdoor kan ik een exclusieve samenwerking garanderen. Je zult hierdoor geen concurrent zien met hetzelfde design, huisstijl en verhaal. Samen ontdekken we jouw ideale klant zodat je verhaal hier volledig bij aansluit. Mijn doel is om je niet alleen te voorzien van een logo, social media bericht of website, maar met een identiteit en visie waarmee je de komende jaren vooruit kunt.