Hoi, ik ben Daniëlla
Ondernemer en marketeer

Gepassioneerd & creatief

Hi, ik ben Daniëlla. Grafische designer, gecertificeerd digitaal marketingstrateeg en het gezicht van CastaNovum. Mijn passie? Creatieve ondernemers helpen om online op te vallen op een stijlvolle en strategische manier.

Contact Daniella Weber
Dit is mijn verhaal...

Van eenmanszaken en MKB’s tot grote corporates; ik heb overal in de ‘keuken’ gekeken en ervaring opgedaan. De overeenkomsten? Hoe kan ik het marketingbudget, soms nihil, zo efficiënt mogelijk inzetten om het beste resultaat te behalen door de juiste klant te bereiken. 

Een greep uit mijn werkervaring:

Inmiddels onderneem ik al sinds 2016. Soms op een interim-opdracht en soms full-time aan opdrachten van klanten. Op dit moment help ik verschillende ondernemers met o.a. hun social media, website- en webshopbeheer, projecten en websitedesigns. 

Ben jij er klaar voor om taken of een nieuwe website uit te besteden en met mij samen te werken?

Dit is mijn waarom...

CastaNovum is een design- en marketingstudio in Amersfoort met opdrachtgevers door heel Nederland! Mijn eerste prioriteit is om je te voorzien van hulp bij converterende online marketingactiviteiten én een geweldige ervaring bij het ontwerpen van een nieuwe website.

Het is zonde om na de livegang van een prachtig design te balen over de frustraties tijdens het proces. Een prettige samenwerking staat daarom voorop!

Om dit te bereiken, neem ik maar een beperkt aantal klanten aan per keer. Hierdoor kan ik een exclusieve samenwerking garanderen. Je zult hierdoor geen concurrent zien met hetzelfde design, huisstijl en verhaal. Samen ontdekken we jouw ideale klant zodat je verhaal hier volledig bij aansluit. Mijn doel is om je niet alleen te voorzien van een logo, social media bericht of website, maar met een identiteit en visie waarmee je de komende jaren vooruit kunt.

Castanovum

‘Casta’ – Creatieve omvorming van het woord customer
‘Novum’ – Het Latijnse woord voor vernieuwing en daarmee ook innovatie