Ontvang 3 tips om
je website te verbeteren

Gratis mini website analyse

Ben jij klaar voor meer aanvragen en klanten?

Stel je eens voor dat je gericht aan de slag kunt met het verbeteren van jouw website! En dat met drie concrete tips van een expert die al meer dan 30 websites heeft gebouwd en ontworpen. Je krijgt geen algemeen advies, maar ik kijk persoonlijk naar jouw website zodat jij écht verder kunt.

Ik geloof er namelijk in dat een website nooit klaar is. Je bedenkt nieuwe producten en/of diensten, je wilt het toch net even anders inrichten of je wilt je graag nog meer richten op een niche. Dit zijn allemaal voorbeelden voor (kleine) wijzigingen aan je website.

Over de gratis mini website analyse

Met deze mini website analyse maak je al een stap in de goede richting om je website beter voor je te laten werken. Want jou helpen en laten groeien is waar het voor mij om draait. Ik geef je dus eerlijke feedback vanuit mijn expertise waarmee je zelf aan de slag kan.

Voor wie

Je bent een ambitieuze ondernemer en:

  • je hebt het gevoel dat niemand je website weet te vinden;
  • je weet dat een goede website belangrijk is, maar je hebt geen flauw idee waar je moet opletten;
  • je bent bereid om tijd te steken in het verbeteren van jouw website;
  • je bent er klaar mee om te wachten op nieuwe aanvragen en je wilt gericht aan de slag met tips die hierbij helpen.

Na deze website analyse:

  • maak jij effectieve keuzes waarom je iets aanpast op je website; 
  • kun je eindelijk jouw to-do om de website te upgraden van je lijstje afstrepen;
  • kun je aan de slag met drie concrete tips van een pro.
Over CastaNovum

Mijn passie? Creatieve ondernemers helpen om online op te vallen op een stijlvolle en strategische manier

Mijn eerste prioriteit is om je te voorzien van hulp bij converterende online marketingactiviteiten én een geweldige ervaring bij het ontwerpen van een nieuwe website.

Het is zonde om na de livegang van een prachtig design te balen over de frustraties tijdens het proces. Een prettige samenwerking staat daarom voorop!

Om dit te bereiken, neem ik maar een beperkt aantal klanten aan per keer. Hierdoor kan ik een exclusieve samenwerking garanderen. Je zult hierdoor geen concurrent zien met hetzelfde design, huisstijl en verhaal. Samen ontdekken we jouw ideale klant zodat je verhaal hier volledig bij aansluit. Mijn doel is om je niet alleen te voorzien van een logo, social media bericht of website, maar met een identiteit en visie waarmee je de komende jaren vooruit kunt.

Vraag de gratis mini website analyse aan

Prijs: €0,- t.w.v. €97