Employer branding strategie

Door jullie bedrijf te positioneren als een aantrekkelijke werkgever, trekken we toptalent aan, verhogen we de betrokkenheid van werknemers en blijven medewerkers langer werken. Willen jullie het werkgeversmerk versterken en jullie bedrijf laten groeien? Lees dan vooral verder.

Zijn jullie er klaar voor om op te vallen in de krappe arbeidsmarkt?

Wordt het steeds moeilijker om de juiste talenten te vinden en vast te houden? Dan is het tijd om serieus na te denken over jullie employer branding strategie. 

Employer branding strategie

01

Employer brand en EVP

Het start met de basis van jullie werkgeversmerk a.k.a. employer brand! Wat maakt jullie organisatie uniek en waarom willen mensen bij jullie werken en niet de concurrent?

02

Content en promotie

De volgende belangrijke stap is het ontwikkelen van content met een sterke boodschap die de juiste kandidaat aanspreekt. Denk hierbij aan het creëeren nieuwe vacatureteksten, blogs, video’s en meer! 

Natuurlijk wordt deze stap ondersteund met een advies in het promoten van de vacatures!

03

Meten en evalueren

Tot slot willen we weten of de gemaakte employer branding strategie aanslaat bij de doelgroep. Door te analyseren wat niet werkt en wat juist wel werkt, kunnen we de strategie bijsturen en optimaliseren.

Zo bereiken we samen de beste resultaten!

Als je goede mensen wilt aantrekken, zeg dan niet hoe geweldig de baan is, maar laat zien hoe geweldig de mensen zijn met wie ze zullen samenwerken.

~ Simon Sinek

Lopen jullie ook tegen onderstaande problemen aan?

Tot nu toe stond het ontwikkelen van een doordachte employer branding strategie nog niet hoog op de agenda. Dat kan natuurlijk door veel factoren komen, maar no worries we have got your back!

Employer branding strategie

Herken je een van de bovenstaande punten? Niet zo gek, want jullie zijn zeker niet de enige die dit zo ervaren. Maar geen zorgen: jullie hoeven het gelukkig niet alleen te doen.

Wij ondersteunen jullie graag met het ontwikkelen van een employer brand, het herschrijven van vacatureteksten, het creeeren van de juiste content en het bereiken van toptalent!

We zijn een match als...

We zijn geen match als...

Op zoek naar voorbeelden? Bekijk dan onze cases voor eerdere opdrachtgevers!