Zet vandaag de eerste stap naar een
doordachte online marketingstrategie

Let's do this

Een bedrijf runnen is hard werken. Maar jullie online marketing hoeft dat niet te zijn. Het is tijd dat jij jouw ding doet, en wij het onze. We werken niet met zomaar een merk – we overwegen zorgvuldig jullie doelen, middelen en of we al dan niet goed bij elkaar passen, dus laten we een moment vinden om kennis te maken.

De vervolgstappen

Jullie succes is ons succes. Dit formulier helpt ons te bepalen of we een match zijn!

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, sturen we je een mail terug om een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 minuten in te plannen, waarin we ons proces doornemen en alles leren over je doelen met online marketing! Na ons gesprek sturen we een voorstel op maat.

We willen niet opscheppen (oké, dat doen we wel want we zijn gewoon trots), maar ons onboarding- en communicatieproces zorgt voor een perfecte start. Na een uitgebreide vragenlijst steken we de koppen bij elkaar en stippelen we een strategie op maat uit. Voor onze officiële start komen we samen om de verwachtingen te bespreken, doelen te stellen en duidelijkheid te krijgen over ons proces.

Ons team zal het vanaf hier overnemen. We beginnen met het maken van inhoud, onderzoek en betrokkenheid zodra de kick-off call voorbij is. Ons proces is gericht op samenwerken – we verwachten van onze klanten dat ze ons proces vertrouwen, beschikbaar zijn voor verzoeken en kansen, en bereid zijn om uit hun comfortzone te stappen!